4 Mayıs 2014 Pazar

Nakite mi Sikistiniz

NAKİTE SIKIŞTIM DİYORSANIZ



Her ne kadar "Parayla saadet olmaz.", "İki gönül bir olunca samanlık seyran olur." gibi özlü sözler literatürümüzde yer alsa da günümüz şartların da samanlığın seyran olması da saadeti yakalamak da parasız olmuyor. Değişen ekonomik şartlar ve maddiyatın önemi artık insanların birinci önceliğinin PARA olmasını sağladı.

Nakite sıkışan insanların ilk başvurdukları yol ise borç istemektir. Ama yaşadığımız devirde çok sağlam arkadaşlarınız ya da cebi geniş bir akrabanız yoksa borç bulmanız imkansıza yakındır.Çünkü birinden borç istemek çok zordur. İnsan çekinir,gurur yapar,karşısındakinin vereceği cevabın olumsuz olacağını düşünerek insan genelde vazgeçer borç istemekten. İkinci yol ise banka kredileri. Eğer skor puanınız iyiyse ve belgeleyebilir bir geliriniz varsa bankalar geliriniz doğrultusunda size maksimum 36 ay vadeli kredi veriyor. Diğer bir seçenek ise kredi kartınızdan nakit avans çekmek. Bunun da faizi sizi oldukça düşündürebilir. 

Her ne kadar borç istemek zor olsa da ekonomik olarak çıkmaza girmiş insanlara yardımcı olmak da bir insanlık görevidir. Alttaki yorum kısmına samimi bir şekilde derdinizi anlatın ve size borç verebilecek insanların sizinle iletişim kurmasını bekleyin.

NOT: Google üyeliğiniz yoksa yorum kısmını "Anonim" seçip mesajınızı bırakabilirsiniz.

25 yorum:

  1. Ben İstanbuldan Nazım.5000 TL ihtiyaçım var. 3 ay sonra tek seferde öderim. Yardımcı olacaklar lütfen arasın. 05354062038

    YanıtlaSil
  2. Borç arıyorum çok acil 15bin noterde senet yaparim. Verecek kişiye gerekli faizini veririm. Adresim aytug34@hotmail.com,acil cokkk acil

    YanıtlaSil
  3. Testimony on how i got my LOAN.....

    My name is Paul Ferdinand, i am from Chicago USA, married, i have been searching for a genuine loan company for the past 3 months and all i got was bunch of scams who made me to trust them and at the end of the day, they took my money without giving anything in return, all my hope was lost, i got confused and frustrated,i find it very difficult to feed my family, i never wanted to have anything to do with loan companies on net, so went to borrow some money from a friend, i told him all that happened and he said he can help me, that he knows a loan company that can help me, that he just got a loan from them, he directed me on how to apply for the loan, i did as he told me, i applied, i never believed but i tried and to my greatest surprise i got the loan within 24 hours, i could not believe, i am happy and rich again and i am thanking God that such loan companies like this still exist upon this scams all over the places, please i advise everyone out there who are in need of loan to go for { lewisloancompany@yahoo.com } they will never fail, your life shall change as mine did.

    YanıtlaSil
  4. GÜVEN MALİ WIN HOŞGELDİNİZ
    Am mr marty kazanmak güven finansal kredi şirketi müdürü, biz meşru kredi kredi biz ilgi bireyler ve eğer ilgilendi, e-posta yoluyla bize ulaşın yıllık% 3, düşük faiz oranıyla bedenlerini işbirliği için kredi teklif şunlardır: : dporterwintrustmortgage@outlook.com

    YanıtlaSil
  5. kredi! kredi !! kredi !!!
    Yaşam boyu fırsatlar için kredi sağlayan saygın ve akredite bir özel kredi şirketi mi arıyorsunuz? Her tür krediyi çok hızlı ve kolay bir şekilde, kişisel krediler, araba kredileri, mortgage kredileri, öğrenci kredileri, işletme kredileri, yatırım kredileri, borç konsolidasyonu ve çok daha fazlasını sunuyoruz. Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından reddedildi mi? Konsolidasyon kredisine veya ipoteğe ihtiyacınız var mı? Artık mali sorunlarınıza bir şey yapmak için buradaymışız gibi görünmeyin. Mali yardıma ihtiyacı olan kişi ve şirketlere% 2 oranında borç veriyoruz. Hayır sosyal güvenlik numarası gereklidir ve kredi kontrolü gerekli değildir,% 100 garanti edilir. Bu aracı kullanarak size güvenilir ve destekleyici yardım sağladığımızı bildirmek için kullanacağım ve size bir kredi sunmaktan mutluluk duyacağız.
    Sonra bize bir e-posta gönderin: (mariannelson2012@gmail.com) kredi başvurusunda bulunmak için

    YanıtlaSil
  6. İyi günler, Josef Lewis, bireylere, şirketlere ve devlet kuruluşlarına% 2'lik düşük bir faiz oranıyla kredi veren bir özel borç veren. Ödeme yapmak için ödeme yapan bir sürü aile ve mali yükümlülüklerini yerine getiremeyen başkaları olduğunu biliyoruz ve bu nedenle mali restorasyon için buradayız.

    İş Planlama, Ticari ve Geliştirme Finansmanı, Gayrimenkuller ve Konut Kredileri, Borç Konsolidasyon Kredileri, İşletme Kredileri, Özel Krediler, Ev Refinansmanı, Otel Kredileri, Öğrenci Kredileri vb. Gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Bir kredi ile ilgilenen ve dolandırıcılıktan uzak olması halinde ..

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Metin / Çağrı: +1 (603) 786-7565 teşekkürler



    YanıtlaSil
  7. World Best Loans, bireysel veya Firma'nın daha güçlü ve daha iyi bir gelecek inşa etmesine yardımcı olabilecek% 2 faiz oranı, kiralama ve orta pazar finans çözümleri ile ticari ve kişisel krediler sunmaktadır. Finansal kurumlar tarafından mı yoksa borç muhasebesi kapsamında mı reddedildiniz? Bu firma gerekli finansal çözümü sağlayacaktır. Onay ve kredi transferi sadece daha fazla bilgi almak için iki iş günü sürer.
    Whats'App Numarası: +18454007792
    Web sitesi: //worldbestloans.wix.com/worldbestloans
    Email: worldbestloans@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca 1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  9. İYİ HABER İYİ HABER

    Ben Bayan Mirabel Daniels, güvenilir ve meşru bir kredi borcudur.
    % 2 faiz oranı ile gerçek ve kolay koşullar sunuyoruz. itibaren
    1.000 - 100.000 dolar. Euro ve Pound. Girişimcilere ayrıca aşağıdakiler için borç veriyorum:

    Kişisel kredi
    Öğrenci kredileri,
    Taşımacılık kredisi
    Ticari krediler.
    şirket kredileri

    daha fazla bilgi için doğrudan benimle iletişime geçin.
    E-posta: mirabeldanielloanfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  11. Günaydın efendim / Madam.
    İşinizi genişletmek, borçları netleştirmek ve birleştirmek için bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Düşük kredi notu nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? Genel finans kurumu ile hızlı kredilerinizi alın.
    Email: generalfinancecorporation.org@gmail.com

    YanıtlaSil
  12. Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
    Böbrek satın almak ve böbrek satmakla ilgileniyorsanız, hastalarımızı kurtarabilmek için farklı böbrek bağışçıları ile çalışmak, lütfen bizimle iletişime geçin, böylelikle hastamıza böbrek bağışı için bir eş olup olmadığınızı onaylayabiliriz. verici.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com veya whatsapp adresinden bize ulaşın: +1(515)293-5520

    YanıtlaSil
  13. Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.

    YanıtlaSil
  14. PLUTO GÜVEN KURUMUYORUZ, KREDİ ARIYORSANIZ,% 3 FAİZ ORANI KREDİ SUNUYORUZ, DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN BİZE ULAŞIN.
    EMAIL: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +1 (847) 453 9904

    YanıtlaSil
  15. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil
  16. Merhaba!

    Acil bir krediye mi ihtiyacınız var?
    % 3 faiz oranı ile bireyler ve kurumlar için hızlı fonları onaylıyoruz, kötü kredi başvurusu yapan kişiler de kabul ediliyor. Hizmetlerimiz çok güvenilir ve dayanıklıdır. Bugün bize ulaşın
    (bonitecloancompany@gmail.com) Başarınız önceliğimizdir.

    Dürüstlüğünüz ve işbirliğiniz başarınıza eşittir.

    Saygılarımla!!!
    Whatsapp: +2347054001498
    İmza:
    Yönetimi.
    Louis BonnyMerhaba!

    Acil bir krediye mi ihtiyacınız var?
    % 3 faiz oranı ile bireyler ve kurumlar için hızlı fonları onaylıyoruz, kötü kredi başvurusu yapan kişiler de kabul ediliyor. Hizmetlerimiz çok güvenilir ve dayanıklıdır. Bugün bize ulaşın
    (bonitecloancompany@gmail.com) Başarınız önceliğimizdir.

    Dürüstlüğünüz ve işbirliğiniz başarınıza eşittir.

    Saygılarımla!!!
    Whatsapp: +2347054001498
    İmza:
    Yönetimi.
    Louis Bonny

    YanıtlaSil
  17. Benim adım Rusya'dan Bayan Nadia Albert, Ve ben bugün Kredi ödünç alan Bay Russ Harry'nin yardımıyla mutlu bir kadınım. Kredi arayan herkesi bu Kredi şirketine yönlendireceğim. Bana ve aileme mutluluk verdi, 2 çocuklu bekar bir anne olduğum için hayatımın her yerine başlamak için 500.000,00 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı. 500.000,00 ABD Doları, düşük bir oranda. O, Tanrı'dan korkan bir adamdır, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi geri ödeyecekseniz lütfen onunla iletişime geçin E-posta yoluyla Elegantloanfirm@hotmail.com / Whatsapp numarası + 393511617486

    YanıtlaSil
  18. İyi günler ! burada kredi talebinde bulunan tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirim, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
    İletişim:

    creditcentercorp.usa@gmail.com
    creditcentercorp.usa@plutotrustcorp.com
    whatsapp: +1 (847) 453 9904

    YanıtlaSil
  19. Benim adım Rusya'dan Bayan Nadia Albert, Ve ben bugün Kredi ödünç alan Bay Russ Harry'nin yardımıyla mutlu bir kadınım. Kredi arayan herkesi bu Kredi şirketine yönlendireceğim. Bana ve aileme mutluluk verdi, 2 çocuklu bekar bir anne olduğum için hayatımın her yerine başlamak için 500.000,00 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı. 500.000,00 ABD Doları, düşük bir oranda. O, Tanrı'dan korkan bir adamdır, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi geri ödeyecekseniz lütfen onunla iletişime geçin E-posta yoluyla Elegantloanfirm@hotmail.com / Whatsapp numarası + 393511617486

    YanıtlaSil
  20. İyi günler ! kredi talep eden tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirimde bulunmaktayız, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
    İletişim:

    creditcentercorp.usa@gmail.com
    whatsapp: +1 (847) 453 9904

    YanıtlaSil
  21. İyi günler ! kredi talep eden tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirimde bulunmaktayız, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
    İletişim:

    creditcentercorp.usa@gmail.com

    YanıtlaSil
  22. Bir hafta içinde maksimum rakamlarla onlardan kredi aldığım için dünya kabulünün en iyi şey olduğunu bilmek, herkese en iyi kredi şirketi olarak önereceğim. İletişim; info_globeacceptance@aol.com

    YanıtlaSil
  23. Hepsi, Gıda süpermarket işimi farklı yerlerde kurmam için 1.000.000,00 USD tutarında bir kredi sağlamama yardımcı olan Elegant kredi firmasına teşekkürler. Son dört yıldır mali yardım arıyorum. Ama şimdi, kredi memuru Bay Russ Harry'nin tüm yardımı ile tamamen stresliyim. Bu nedenle, işini geliştirmek için fon arayan herkese yardım için bu büyük firma ile iletişime geçmesini tavsiye edeceğim ve bu gerçek ve test edilmiştir. Ona E-posta --Elegantloanfirm@Hotmail.com- veya Whats-app +393511617486 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  24. Bu Mayo Clinic tarafından yapılan genel bir kamu duyurusudur ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen daha fazla bilgi için bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil
  25. Hypoteční úvěr? Finanční starosti? se zárukou Finanční osobní půjčka Poskytli jsme vám půjčku od 60 000 do 5 000 000 za velmi jednoduchých podmínek. Také investujeme a speciální půjčky všeho druhu Nabízíme krátkodobé, střednědobé a dlouhodobé půjčky. Nevíme o vašem použití a našich Pro zajištění transakce poskytuje banka převody. Pro všechny vaše žádosti předložte návrhy týkající se sazeb a splátky plateb a já budu s vámi. Nakonec nás prosím kontaktujte, abyste získali další informace ve velkých finančních problémech jste měli dluhy a nemůžete je vyřešit nedostatkem peněz, měli jste velký počet věřitelů, kteří vás obtěžují. Naše instituce vám dnes nabízí rychlé a spolehlivé řešení v naprosté bezpečnosti. , E-mail:petrahelcova@gmail.com whatsapp +420607476514

    YanıtlaSil