20 Ocak 2014 Pazartesi

Altın Yükselişe Geçti

ALTIN ZİRVE YAPTI



Altın,Çin'de artan talep işaretleri ve altın destekli fonlardaki varlıkların,17 Ocak'ta bir yılı aşkın sürenin en hızlı artışını gerçekleştirmesi sonrası 17 Ocak ile biten hafta da değer kazanarak dört hafta üst üste yukarı yönde  hareket etti. Ve Eylül 2012'den bu yana en uzun süreli haftalık yükseliş serisini gerçekleştirdi. ABD darphanesi U.S. Mint. Ocak ayında 83,500 ons American Eagle adı verilen sikke altın satışı yaptı ve Nisan ayından bu yana en büyük çaplı aylık sikke satışını gerçekleştirdi.

FED politika yapıcıları,18 Aralıktaki toplantıda, varlık alımlarını diğer indirimlerin ekonominin performansına bağlanması ile birlikte,aylık 85 milyar dolardan 75 milyar dolara düşürme kararı aldı. ABD para biriminin 10 önemli para karşısındaki seyrini gösteren Bloomberg Dolar Endeksi, 17 Ocak'ta gördüğü dört ayın en yükek seviyesinin altında seyretti.

Geçen sene muhtemelen Hindistan'ı geçerek dünyanın bir numaralı altın kullanıcısı haline gelen Çin'de Ay Takvimine göre Yeni Yıl kutlamaları 31 Ocak'ta başlayacak. Bu dönemde Çin'de geleneksel olarak altın talebi artıyor.

Her ne kadar altının yukarı doğru bir yükseliş trendi olsa bile son zamanlarda yatırımcıların "güvenli limanı" kavramından uzaklaştığını unutmayarak bol kazançlar diliyorum.

5 yorum:

  1. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Eger ilgileniyorsaniz, bu e-posta adresinden bizimle irtibata iseniz merhaba sizin tüm kisisel is için kredi ararken, biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Belgeniz ok cevap veren herhangi bir gecikme olmaksizin derhal sizden aldigimiz be kez kredi biz bir hafta önce size transfer edilecek. Artik kredi basvurusunda, acil promosyon ok var.

    YanıtlaSil
  2. Dikkat.

    Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun.
    Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com)

    Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor

    (1) Tam adi: ....................
    (2) Kredi Tutari: ...............
    (3) Kredi Süre: ..............
    Dogum (4) Tarih: .................
    (5) Cinsiyet: .........................
    (6) Medeni Hali: ...............
    (7) Ülke:
    (8) Devlet: .....................
    (9) Ev adresi: .........
    (10) Ofis adresi: .........
    Kredinin (11) Amaç:
    (12) E-posta adresi:
    (13) Telefon numarasi: ...........
    (14) Faks numarasi: .............

    Bay Web Luis

    YanıtlaSil
  3. Asa kredi kredisi şirketi, kişisel işyerinizi başlatmanız için gereken her miktarı ödünç vermeye hazırdır. Biz% 3 faiz oranı ile kredi vermek, aynı zamanda aylık taksitle ev almak istiyorsanız, sizin için de ev satabiliriz. Bu yüzden tarımsal tarım kredisi için başvurun. Kredi almaya ihtiyacınız varsa, e-postamıza başvurun: asaloantransfer@gmail.com, ayrıca şu e-postayla da bağlantı kurabilirsiniz: finance_institute2015@outlook.com, Beklemediğiniz araba veya ev onarımlarından ödeme almak için ekstra nakit girmenizin birçok nedeni olabilir Düğününüz veya özel bir tatiliniz. Ancak bunun için her neye ihtiyacınız varsa, 5000 dolar ile 100.000 dolar arasında ödünç aldığınızda.

    Şirket uzmanlığı.
    1)% 3 faiz oranı ile kredi veririz.
    2) Ayrıca seçtiğiniz herhangi bir yerden size seçeceğiniz bir ev satın alabiliriz.

    YanıtlaSil
  4. Asa kredi kredisi şirketi, kişisel işyerinizi başlatmanız için gereken her miktarı ödünç vermeye hazırdır. Biz% 3 faiz oranı ile kredi vermek, aynı zamanda aylık taksitle ev almak istiyorsanız, sizin için de ev satabiliriz. Bu yüzden tarımsal tarım kredisi için başvurun. Kredi almaya ihtiyacınız varsa, e-postamıza başvurun: asaloantransfer@gmail.com, ayrıca şu e-postayla da bağlantı kurabilirsiniz: finance_institute2015@outlook.com, Beklemediğiniz araba veya ev onarımlarından ödeme almak için ekstra nakit girmenizin birçok nedeni olabilir Düğününüz veya özel bir tatiliniz. Ancak bunun için her neye ihtiyacınız varsa, 5000 dolar ile 100.000 dolar arasında ödünç aldığınızda.

    Şirket uzmanlığı.
    1)% 3 faiz oranı ile kredi veririz.
    2) Ayrıca seçtiğiniz herhangi bir yerden size seçeceğiniz bir ev satın alabiliriz.

    YanıtlaSil
  5. Dallas County Hastanesi doktorlarından Dr George Ben'im, hastane idaresi tarafından internette nasıl çalıştığımın reklamını yapma fırsatı verildi ve insan vücudunu satın almak için bir yıl daha başladık, örneğin böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadaki hastaneyle irtibata geçmekten çekinmeyin: Dallas County hastanesi, organlar Cerrahide uzman ve verici olarak herhangi bir risk taşımıyor.
    Ve bu bizim e-postamız:
    info.dallascountyhospital@gmail.com

    YanıtlaSil