15 Ocak 2014 Çarşamba

Evde İş İmkanı

EVDE İŞ İMKANI

   Geçimin zorlaşması,hayat standartlarının yükselmesi veya ekonomik sıkıntılar artık insanların evde de gelir sağlayacak bir işle uğraşması mecburiyetini ortaya çıkardı. Özellikle ülkemizde bir çok ev hanımı,evinin ekonomisine katkıda bulunmak için çeşitli işler yapıyor.

   Bunların en başında kına paketleme,nikah şekeri,bebe sepeti,kalem ve mandal montajı geliyor. Bunun yanı sıra dikiş-nakış işleri ve fason iş veren tekstil fabrikalarının ürettiği malların ipliklerini temizlemek en çok evde yapılan işlerden.

   Bu sayfada ailesine destek olmak isteyen ev hanımları ya da öğrenciler ya da bir işi olup da evinde  de çalışmak isteyen arkadaşlar ne tür işler yapabileceğini yorum kısmına yazabilir. İş verecek kişilerin sizlere ulaşabilmesi için hangi işi yapabileceğiniz ve size nasıl ulaşılacağını belirtiniz.

3 yorum:

  1. HAYATIMIZA GİREN CEP TELEFONU BİLGİSAYAR LAPTOP VS VS BÜTÜN TEKNOLOJİK CİHAZLARI FACEBOOK U SKAYP I MSN Yİ BÜTÜN SOSYAL AĞLARI NASIL KULLANMAYI ÖĞRENMEK ZORUNDA KALDIYSAK BİR GÜN MUTLAKA SOSYAL AĞLARDAN GELİR ELDE ETMEYİ DE ÖĞRENMEK ZORUNDA KALACAĞIZ Facebook'da geçirdiğiniz zamanı paraya çevirmek istemez misiniz?
    İşte fırsat! Her zaman yaptığınız gibi facebook'da gezinecek üstelik kazanç sağlayacaksınız. Not:Pazarlama Değildir.
    Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada: http://www.umys.org/?ref=capar21 http://www.umys.org/?ref=capar21

    YanıtlaSil
  2. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Eger ilgileniyorsaniz, bu e-posta adresinden bizimle irtibata iseniz merhaba sizin tüm kisisel is için kredi ararken, biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Belgeniz ok cevap veren herhangi bir gecikme olmaksizin derhal sizden aldigimiz be kez kredi biz bir hafta önce size transfer edilecek. Artik kredi basvurusunda, acil promosyon ok var.

    YanıtlaSil
  3. Dikkat.

    Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun.
    Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com)

    Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor

    (1) Tam adi: ....................
    (2) Kredi Tutari: ...............
    (3) Kredi Süre: ..............
    Dogum (4) Tarih: .................
    (5) Cinsiyet: .........................
    (6) Medeni Hali: ...............
    (7) Ülke:
    (8) Devlet: .....................
    (9) Ev adresi: .........
    (10) Ofis adresi: .........
    Kredinin (11) Amaç:
    (12) E-posta adresi:
    (13) Telefon numarasi: ...........
    (14) Faks numarasi: .............

    Bay Web Luis

    YanıtlaSil