24 Ocak 2014 Cuma

Kredi Skor Puanı Öğrenme

 KREDİ SKOR PUANI



Bankacılık Düzenleme Ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) kredi kartlarında ve kredilerde yaptığı değişikliklerden haberdarsınızdır. Öncelikle bazı ürünlerin kredi kartına taksitle alımını kaldırdı daha sonra da uzun vadeli taksit seçeneklerini minimize etti. Ayrıca kredi kartı limitlerine de frenleme getirildi.

Bunun yanı sıra yeni yılla birlikte kredi miktarlarına ve kredi vadelerine de el atan Bankacılık Düzenleme Ve Denetleme Kurulu,kredilerin verilmesi konusunda da daha sert politikaları bankalar uygulatmaya başladı. Şöyle ki ; önceden bir krediniz varken ikinci krediyi almak çok kolayken şimdi bu çok zorlaştı. Bunun yanı sıra kredi skor puanı denilen bir sistemi yerleştirdiler ve bu skor puanı düşük olana kredi verilmemeye başlandı.

Kredi Skor Puanı;düzenli ödemeleriniz,kredi geçmişiniz,bankalara toplam borcunuz ve kredi ve kart başvuru sıklığınızla değişiyor. Bunlar arasında en basit görünen kredi ve kredi kartı başvurusu. Eğer kredi ve kredi kartı almak için çok başvuru yaptıysanız ve yapıyorsanız bu puanınızı olumsuz yönde etkiliyor.

Bu nedenle;kredi veya kredi kartına başvurmadan önce Kredi Skor Puanınızı öğrenmek sizin için çok faydalı olacaktır. Zira başvuru yapmadan önce puanınızı öğrenirsiniz,ona göre başvuru yaparsınız/yapmazsınız. Çıkmayacağını bile bile başvuru yapmak sizin skor puanınızı daha da düşürerek ileride de kredi/kredi kartı almanıza engel teşkil edecektir. Aşağıdaki linkten Kredi Skor Puanınızı rahatlıkla öğrenebilirsiniz. İyi günler diliyorum.

http://www.kkb.com.tr/


4 yorum:

  1. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Eger ilgileniyorsaniz, bu e-posta adresinden bizimle irtibata iseniz merhaba sizin tüm kisisel is için kredi ararken, biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Belgeniz ok cevap veren herhangi bir gecikme olmaksizin derhal sizden aldigimiz be kez kredi biz bir hafta önce size transfer edilecek. Artik kredi basvurusunda, acil promosyon ok var.

    YanıtlaSil
  2. Dikkat.

    Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun.
    Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com)

    Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor

    (1) Tam adi: ....................
    (2) Kredi Tutari: ...............
    (3) Kredi Süre: ..............
    Dogum (4) Tarih: .................
    (5) Cinsiyet: .........................
    (6) Medeni Hali: ...............
    (7) Ülke:
    (8) Devlet: .....................
    (9) Ev adresi: .........
    (10) Ofis adresi: .........
    Kredinin (11) Amaç:
    (12) E-posta adresi:
    (13) Telefon numarasi: ...........
    (14) Faks numarasi: .............

    Bay Web Luis

    YanıtlaSil
  3. Asa kredi kredisi şirketi, kişisel işyerinizi başlatmanız için gereken her miktarı ödünç vermeye hazırdır. Biz% 2 faiz oranı ile kredi vermek, bu nedenle tarımsal çiftçilik kredisi için başvurun. Kredi almak isterseniz e-posta adresimize başvurun: asaloaninstituteplc@gmail.com, ayrıca şu e-posta adresine de başvurabilirsiniz: asaloaninstituteplc@yahoo.com

    YanıtlaSil
  4. İyi günler, Josef Lewis, bireylere, şirketlere ve devlet kuruluşlarına% 2'lik düşük bir faiz oranıyla kredi veren bir özel borç veren. Ödeme yapmak için ödeme yapan bir sürü aile ve mali yükümlülüklerini yerine getiremeyen başkaları olduğunu biliyoruz ve bu nedenle mali restorasyon için buradayız.

    İş Planlama, Ticari ve Geliştirme Finansmanı, Gayrimenkuller ve Konut Kredileri, Borç Konsolidasyon Kredileri, İşletme Kredileri, Özel Krediler, Ev Refinansmanı, Otel Kredileri, Öğrenci Kredileri vb. Gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Bir kredi ile ilgilenen ve dolandırıcılıktan uzak olması halinde ..

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Metin / Çağrı: +1 (603) 786-7565 teşekkürler



    YanıtlaSil