23 Ocak 2014 Perşembe

Kredi Borcumu Ödeyemiyorum Diyenlere


BORÇ TRANSFER KREDİSİ


Hayat pahalılığı,zorunlu ihtiyaçlar ve yapılması gereken ödemeler yüzünden kredi kartı limitlerimizi dolduruyoruz. Hesap kesim tarihi geldiğinde ise ekstrenin asgari tutarını yatırıp kalan kısma faiz ödemeye devam ediyoruz. Bu şekilde hem borcumuz artıyor hem de rahat edemiyoruz.

Tam bu noktada size yardımcı olacağını düşündüğüm bir kampanya dikkatimi çekti. Vakıfbank'ın 20.000 TL'ye kadar kredi kartı borçlarınızı 18 aya kadar vadeyle borç transferi yapıyor. Bu kampanyada ödemelere ister hemen isterseniz 3 ay sonra başlıyorsunuz. Ayrıca ödemeleri sabit taksitlerle yapabilme seçeneğinin yanında değişken taksit seçeneklerini de seçebiliyorsunuz.

Detaylı bilgiyi Vakıfbank'ın internet sitesinde bulabilirsiniz. Borçsuz günler diliyorum.

10 yorum:

  1. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Eger ilgileniyorsaniz, bu e-posta adresinden bizimle irtibata iseniz merhaba sizin tüm kisisel is için kredi ararken, biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Belgeniz ok cevap veren herhangi bir gecikme olmaksizin derhal sizden aldigimiz be kez kredi biz bir hafta önce size transfer edilecek. Artik kredi basvurusunda, acil promosyon ok var.

    YanıtlaSil
  2. Dikkat.

    Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun.
    Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com)

    Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor

    (1) Tam adi: ....................
    (2) Kredi Tutari: ...............
    (3) Kredi Süre: ..............
    Dogum (4) Tarih: .................
    (5) Cinsiyet: .........................
    (6) Medeni Hali: ...............
    (7) Ülke:
    (8) Devlet: .....................
    (9) Ev adresi: .........
    (10) Ofis adresi: .........
    Kredinin (11) Amaç:
    (12) E-posta adresi:
    (13) Telefon numarasi: ...........
    (14) Faks numarasi: .............

    Bay Web Luis

    YanıtlaSil
  3. WIN GÜVEN MORTGAGE
    E-POSTA ADRESİ - [dporterwintrustmortgage@outlook.com]
    MERKEZ ------ Southwell Park Road Camberley, Birleşik Krallık
    -------------------------------------------------- ---

    Eger Bir kredi İhtiyacı var mı? bankada Bir kredi boyutu yalanladı, biz mali Ebat Yardımcı Olmak için Buradayız, artık yapmanız Gereken tek şey HERHANGİ Bir Hedefe HERHANGİ Bir miktarın anlık kredi almak Için (dporterwintrustmortgage@outlook.com) Aracılığıyla Bize e-posta oldugunu. Sizin mutluluğunuz Bizim önceliğimizdir.

    SAYGILAR
    RONALD FARIS
    E-POSTA ADRESİ ----- [dporterwintrustmortgage@outlook.com]
    WIN GÜVEN MORTGAGE

    YanıtlaSil
  4. Asa kredi kredisi şirketi, kişisel işyerinizi başlatmanız için gereken her miktarı ödünç vermeye hazırdır. Biz% 3 faiz oranı ile kredi vermek, aynı zamanda aylık taksitle ev almak istiyorsanız, sizin için de ev satabiliriz. Bu yüzden tarımsal tarım kredisi için başvurun. Kredi almaya ihtiyacınız varsa, e-postamıza başvurun: asaloantransfer@gmail.com, ayrıca şu e-postayla da bağlantı kurabilirsiniz: finance_institute2015@outlook.com, Beklemediğiniz araba veya ev onarımlarından ödeme almak için ekstra nakit girmenizin birçok nedeni olabilir Düğününüz veya özel bir tatiliniz. Ancak bunun için her neye ihtiyacınız varsa, 5000 dolar ile 100.000 dolar arasında ödünç aldığınızda.

    Şirket uzmanlığı.
    1)% 3 faiz oranı ile kredi veririz.
    2) Ayrıca seçtiğiniz herhangi bir yerden size seçeceğiniz bir ev satın alabiliriz.

    YanıtlaSil
  5. Asa kredi kredisi şirketi, kişisel işyerinizi başlatmanız için gereken her miktarı ödünç vermeye hazırdır. Biz% 2 faiz oranı ile kredi vermek, bu nedenle tarımsal çiftçilik kredisi için başvurun. Kredi almak isterseniz e-posta adresimize başvurun: asaloaninstituteplc@gmail.com, ayrıca şu e-posta adresine de başvurabilirsiniz: asaloaninstituteplc@yahoo.com

    YanıtlaSil
  6. Merhaba

    faturalarınızı ödemek için acil bir krediye ihtiyacınız var, gecikme olmaksızın kredinizi almak için bize% 3 oranındaki yarışmada kredi teklif ediyoruz, yarışmada bize: happyloanlink@outlook.com

    YanıtlaSil
  7. Merhaba

    faturalarınızı ödemek için acil bir krediye ihtiyacınız var, gecikme olmaksızın kredinizi almak için bize% 3 oranındaki yarışmada kredi teklif ediyoruz, yarışmada bize: happyloanlink@outlook.com

    YanıtlaSil
  8. İyi günler, Josef Lewis, bireylere, şirketlere ve devlet kuruluşlarına% 2'lik düşük bir faiz oranıyla kredi veren bir özel borç veren. Ödeme yapmak için ödeme yapan bir sürü aile ve mali yükümlülüklerini yerine getiremeyen başkaları olduğunu biliyoruz ve bu nedenle mali restorasyon için buradayız.

    İş Planlama, Ticari ve Geliştirme Finansmanı, Gayrimenkuller ve Konut Kredileri, Borç Konsolidasyon Kredileri, İşletme Kredileri, Özel Krediler, Ev Refinansmanı, Otel Kredileri, Öğrenci Kredileri vb. Gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Bir kredi ile ilgilenen ve dolandırıcılıktan uzak olması halinde ..

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Metin / Çağrı: +1 (603) 786-7565 teşekkürler



    YanıtlaSil
  9. Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

    Zengin olmanız için bir fırsat budur, güvence altına alır ve size% 100 güvenli işlem garantisi veririz, her şey yol gösterici yasalara göre yapılacaktır.
    Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Iowa Lutheran Hastanesi.

    YanıtlaSil
  10. Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
    Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil