24 Ocak 2014 Cuma

Senetle Ev Sahibi Olun

ELBİRLİĞİ İLE EV ALMAK


Ev sahibi olmak istiyorsunuz ama bankalardan kredi kullanamıyorsanız üzülmeyin. Sizi hayalinizde eve kavuşturacak bir sistemden bahsedeceğim. Bu sistem faiz ödemeden senetle ev sahibi olmanızı sağlayacak Eminevim Sistemi'dir.

Sistemin diğer adı Elbirliği Sistemi'dir. Sistemin temeli yardımlaşmaya dayanır. Bu sistemde ev sahibi olmak isteyen kişi önce ne kadarlık bir ev almak istediğine karar verir. (Örn:100.000TL) Daha sonra 60-120 Ay arası taksit seçeneğini belirler. Kişinin belirlemiş olduğu taksit sayısı o gruptaki kişi sayısıyla eş değerdir. Yani 60 Aylık taksit yaptıysanız grubunuzda 60 kişi var demektir. Her ay gruptaki kişilerin ödediği taksit toplamı 1 ev parası eder.

Sistem Nasıl İşler ? Hey ay ödenen taksitlerle havuzda toplanan para noter huzurunda yapılan sıra tespiti sonucu bir kişiye ev alınır. ( Arkadaşlar arasından yapılan Altın Günü gibi düşünebiliriz,mantık aynı.) Peşinatı ödedikten sonra evin fiyatı,taksit sayısına bölünür ve aylık ödenecek taksit miktarı ortaya çıkar. Bu sistemde ilk ay evini alan kişiler kiradan kurtulup kendi evine geçtikleri için kendinden sonra alacak gruptaki kişilere bir miktar fazla ödeme yaparak onlara yardımda bulunur. Bunun nedeni ise evini alan ilk kişi diğer gruptaki kişilerin parasıyla ev almıştır ve diğerleri hala kira ödemektedir. Bu döngü bu şekilde devam eder. Sisteme göre kişi,evini alana kadar diğer ev alanlardan yardım aldığı için taksitleri her  ay düşer,evini aldıktan sonra ise kendinden sonra ev alacaklara yardım yapacağı için taksitleri bir miktar yükselir.Taksit sayısının yarısına kadar yapılan çekilişte evi henüz çıkmamış kişiler daha fazla bekletilmez ve tamamının evi taksit sayısının tam ortasında teslim edilir. ( 60 taksit ise 30.ay) Yani kimse taksit sayısının yarısından sonrasını beklemez. En son alan kişi taksit sayısının yarısında evini alır. Daha sonra kişi,kalan taksitleri sabit bir şekilde kendi evinde kira derdi olmadan öder.

Herkesin en kısa zamanda hayalindeki eve kavuşması dileğiyle,iyi günler...

Not. Sistem ile ilgili soru ve yorumlarınızı yorum kısmından yazabilirsiniz. Google üyesi değilseniz Yorumlama Biçimi kısmından "Anonim" seçerek yorum yazabilirsiniz.

7 yorum:

  1. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Eger ilgileniyorsaniz, bu e-posta adresinden bizimle irtibata iseniz merhaba sizin tüm kisisel is için kredi ararken, biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Belgeniz ok cevap veren herhangi bir gecikme olmaksizin derhal sizden aldigimiz be kez kredi biz bir hafta önce size transfer edilecek. Artik kredi basvurusunda, acil promosyon ok var.

    YanıtlaSil
  2. Dikkat.

    Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun.
    Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com)

    Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor

    (1) Tam adi: ....................
    (2) Kredi Tutari: ...............
    (3) Kredi Süre: ..............
    Dogum (4) Tarih: .................
    (5) Cinsiyet: .........................
    (6) Medeni Hali: ...............
    (7) Ülke:
    (8) Devlet: .....................
    (9) Ev adresi: .........
    (10) Ofis adresi: .........
    Kredinin (11) Amaç:
    (12) E-posta adresi:
    (13) Telefon numarasi: ...........
    (14) Faks numarasi: .............

    Bay Web Luis

    YanıtlaSil
  3. İyi günler, Josef Lewis, bireylere, şirketlere ve devlet kuruluşlarına% 2'lik düşük bir faiz oranıyla kredi veren bir özel borç veren. Ödeme yapmak için ödeme yapan bir sürü aile ve mali yükümlülüklerini yerine getiremeyen başkaları olduğunu biliyoruz ve bu nedenle mali restorasyon için buradayız.

    İş Planlama, Ticari ve Geliştirme Finansmanı, Gayrimenkuller ve Konut Kredileri, Borç Konsolidasyon Kredileri, İşletme Kredileri, Özel Krediler, Ev Refinansmanı, Otel Kredileri, Öğrenci Kredileri vb. Gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Bir kredi ile ilgilenen ve dolandırıcılıktan uzak olması halinde ..

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Metin / Çağrı: +1 (603) 786-7565 teşekkürler



    YanıtlaSil
  4. Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

    Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
    Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Iowa Lutheran Hastanesi.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba beyefendi / hanımefendi,
    İşe başlamak için acil bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyacınız var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Bir araba ya da ev satın almak için bir krediye mi ihtiyacınız var? Evet, daha fazla endişe etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oranıyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulaşın.

    Email: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +1 (518) 5465079

    YanıtlaSil
  6. Oakland Capitals'a Hoş Geldiniz, Çalışkan insanlara,% 3'lük bir faiz oranıyla bireysel kuruluşlar için ihtiyaç duydukları fonları hızlı bir şekilde almaları için finansal destek sunuyoruz. Esnek kredi limitimiz var, Milyonlarca kişi tarafından güvence altına alın, Dakikalar içinde uygulayın. Bizim Özelliklerimiz; Hızlı Uygulama, Anında Karar, Hızlı Fonlama, Özel Destek.

    İletişim Ofisi: oakland.formal@hotmail.com

    YanıtlaSil
  7. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil