26 Ocak 2014 Pazar

Paraya mı Sıkıştınız? Dikkat

PARAYA MI SIKIŞTINIZ ? DİKKAT EDİN!



Son günlerde dolandırıcılar yeni bir yöntem buldu. Çağımızın en büyük iletişim aracı olan bilgisayar ve interneti kullanan bu dolandırıcılar kurbanlarını zor durumda olan insanların arasından seçiyor. Aslında seçiyor demeyelim,kurbanlar onlara kendi ayaklarıyla gidiyor.

Bir çok internet sitesine ya da sosyal medyaya mesajlar bırakan bu kişiler , bankalardan krediye başvurup da alamayan kişilere size kredi çıkaracağınız vaad ediyor ve bilgilerinizi istiyor. Buraya kadar her şey normal gibi görünüyor ama daha sonra karşısındaki kişiye "krediniz onaylandı şu kadar para gönderin masraflar için." diyor , ön ödeme istiyor. İşte bu noktada dolandırıcılık başlıyor. Zaten zor durumda olan,acil paraya ihtiyacı olan kişi,dolandırıcıya inanarak parayı verdiği hesaba yatırıyor. Sonra beklemeye başlıyor ama karşı taraftan ses seda çıkmıyor artık. Aradığınız zaman ise telefonlara bakmıyor ya da telefonu. Mağdur kişi artık dolandırıldığını anlıyor ama elinden de bir şey gelmiyor.

Bu tür yalanlarla insanları dolandıran bir çok insan var sosyal medyada ve internet sitelerinde dolaşan. Ve mağdur sayısı da gerçekten fazla. Benim size tavsiyem bazı kişiler size bağlantılarını kullanarak kredi çıkartabiliyorsa,önce kredinizi çıkarsın ödemeyi o kredinin içinden alsın. Kimseye ön ödeme yapmayın.

Sağlıklı ve bol paralı günler diliyorum...

32 yorum:

  1. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Eger ilgileniyorsaniz, bu e-posta adresinden bizimle irtibata iseniz merhaba sizin tüm kisisel is için kredi ararken, biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Belgeniz ok cevap veren herhangi bir gecikme olmaksizin derhal sizden aldigimiz be kez kredi biz bir hafta önce size transfer edilecek. Artik kredi basvurusunda, acil promosyon ok var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. slm acıl para ihtiyacım var numaram 05462803088

      Sil
    2. slm acıl para ihtiyacım var numaram 05462803088

      Sil
    3. İyi günler, Josef Lewis, bireylere, şirketlere ve devlet kuruluşlarına% 2'lik düşük bir faiz oranıyla kredi veren bir özel borç veren. Ödeme yapmak için ödeme yapan bir sürü aile ve mali yükümlülüklerini yerine getiremeyen başkaları olduğunu biliyoruz ve bu nedenle mali restorasyon için buradayız.

      İş Planlama, Ticari ve Geliştirme Finansmanı, Gayrimenkuller ve Konut Kredileri, Borç Konsolidasyon Kredileri, İşletme Kredileri, Özel Krediler, Ev Refinansmanı, Otel Kredileri, Öğrenci Kredileri vb. Gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Bir kredi ile ilgilenen ve dolandırıcılıktan uzak olması halinde ..

      Email: progresiveloan@yahoo.com
      Metin / Çağrı: +1 (603) 786-7565 teşekkürler



      Sil
  2. Mrb. İzmirden bayanlara borc verilir.sartlar icin lutfen iletisime gecin.on odeme vs. Gibi sacmaliklar yok. Bunlarada sakin inanmayin. x4izmir35@hotmail.com iyi gunler

    YanıtlaSil
  3. Benim adım Ben birkaç yıl önce başlayan bir meşru kredi şirketi var ... Percy ..
    Bu şirkette, biz önümüzdeki birkaç yıl içinde daha fazla ödemeye istekli müşterilerimiz için% 3 kredi vermek ..
    İnternet güvenilmez insanlar ile enfekte olmuştur rağmen, hala güvenilir insanlarla iş yapmak için umut ..
    Aşağıda listelenen herhangi bir kredi için başvuran ilgilenen, nazik hızla uygulamak mrpercy2211@gmail.com bir e-posta gönderin!
    Biz kredilerin aşağıdaki türde sunuyoruz;
    * Kredi ..
    * Bireysel Krediler ..
    * İş krediler ..
    * Yatırım Kredileri ..
    * Geliştirme Kredileri ..
    * Alım Kredileri ..
    * İnşaat kredi ..
    * Bir araba satın almak için krediler ..
    * Borç Konsolidasyon Kredileri ..
    * Uluslararası Krediler ..
    * Öğrenci Kredileri ve herhangi bir gecikme olmadan çok daha ....
    Uygula ve 48 saat .. Sakın özledim içindeki kredisi alacak !!
    Biz posta için bekliyor ......

    YanıtlaSil
  4. Garanti kredi teklif geçerli 100% Biz onların sorunlarını çözmek için finansman ihtiyacı olanlar için krediler sunuyoruz. Eğer ihtiyacınız varsa
    finans, aracılığıyla bize ulaşın
    E-posta: allenthy1@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Dikkat.

    Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun.
    Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com)

    Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor

    (1) Tam adi: ....................
    (2) Kredi Tutari: ...............
    (3) Kredi Süre: ..............
    Dogum (4) Tarih: .................
    (5) Cinsiyet: .........................
    (6) Medeni Hali: ...............
    (7) Ülke:
    (8) Devlet: .....................
    (9) Ev adresi: .........
    (10) Ofis adresi: .........
    Kredinin (11) Amaç:
    (12) E-posta adresi:
    (13) Telefon numarasi: ...........
    (14) Faks numarasi: .............

    Bay Web Luis

    YanıtlaSil
  6. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    Doğrudan posta
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. Meşru bir kredi almak, her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru bir borç verenden kredi istediğinde hep endişe verici bir konudur. Ama ... kredi endüstrisinde bu fark yarattı. TL 5000 aralığında bir kredi ayarlayabiliriz. TL 5,000,000.00'a% 3 faiz kadar düşük Bu e-postaya derhal karşılık verin: happyloanlink@outlook.com

    http://happyloanlink.yolasite.com/

    YanıtlaSil
  8. Meşru bir kredi almak, her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru bir borç verenden kredi istediğinde hep endişe verici bir konudur. Ama ... kredi endüstrisinde bu fark yarattı. TL 5000 aralığında bir kredi ayarlayabiliriz. TL 5,000,000.00'a% 3 faiz kadar düşük Bu e-postaya derhal karşılık verin: happyloanlink@outlook.com

    http://happyloanlink.yolasite.com/

    YanıtlaSil
  9. Merhaba

    faturalarınızı ödemek için acil bir krediye ihtiyacınız var, gecikme olmaksızın kredinizi almak için bize% 3 oranındaki yarışmada kredi teklif ediyoruz, yarışmada bize: happyloanlink@outlook.com

    YanıtlaSil
  10. Merhaba

    faturalarınızı ödemek için acil bir krediye ihtiyacınız var, gecikme olmaksızın kredinizi almak için bize% 3 oranındaki yarışmada kredi teklif ediyoruz, yarışmada bize: happyloanlink@outlook.com

    YanıtlaSil
  11. İsmim Yılmaz Hatice, Irrua Uzman Hastanesi'ne böbreğimi almamda bana yardımcı olduğu için teşekkür etmek istiyorum, reklamlarını internet üzerinden gördüm ve çoğu doktorun internette yaptığı gibi sahte olduğunu düşündüm. Onlarla iletişim kurmak ve her şey iyi biter. Böbrek satışlarım için 400.000 dolarlık bir teklif aldım ve bahane ve gecikme olmadan tüm parayı ödedim. Böbrek nakli için Amerika'ya geldiğimde böbrek ihtiyacı olan çok sayıda hastaya sahip olduklarından ve böbreklerine ilgi duyacağından emin olduğum için, böbreklerini hemen bu hastaneyle temasa geçmek istemenizi istiyorum. Onlarla iletişime geçtiğimi ve aşağıda belirtilen bilgileri verdiğinizi söyleyin.

    WhatsApp: +15184181390
    E-posta Adresi: irruaspecialisthospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  12. Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız Cerrahide ve donör olarak risk yok o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  13. Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsunuz, bugün zengin iletişim fırsatından mahrum kaldınız mı ve 500.000 dolarlık zengin olacaksınız.
    şimdi bize e-posta gönderin: coloradohospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  14. Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

    Zengin olmanız için bir fırsat budur, güvence altına alır ve size% 100 güvenli işlem garantisi veririz, her şey yol gösterici yasalara göre yapılacaktır.
    Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Iowa Lutheran Hastanesi...

    YanıtlaSil
  15. Merhaba,
    Ben şu an İstanbul şehrinde yaşayan Özgür Yılmaz'ım. Ben sadece 2 çocuk ile şu anda bir dul ve Nisan 2016 mali bir durumda sıkışmış ve Collinslenderscompany tarafından 18000TL tarafından dolandırıldıktan sonra faturalarım yeniden ödeme ve ödeme gerekiyordu. Hem özel hem de kurumsal olarak çeşitli kredi şirketlerinden borçlanmayı denedim, ancak asla başarıya ulaşamadım ve çoğu banka kredimi reddetti. Ama Tanrı'nın sahip olacağı gibi, Tanrı'nın kalbi, bana 120.000 Euro'luk bir borç veren özel bir borç veren borç verenin ardından bir adamla tanıştım ve bugün bir işletme sahibiyim ve çocuklarım şu anda iyi çalışıyor, eğer herhangi biriyle iletişime geçmeniz gerekiyorsa Sadece% 3 faiz oranı ve daha iyi geri ödeme planları ve programı ile kredi kontrolü olmayan firma, lütfen Greg Dunne (plutocreditfinancier@gmail.com) ile iletişime geçin. Bunu yapmıyorum ama şu an çok mutluyum ve insanlara onun hakkında daha fazla bilgi vermeye karar verdim ve ayrıca Tanrı'nın onu daha fazla kutsamasını istiyorum. Şirket e-postası aracılığıyla ona ulaşabilirsiniz. plutocreditfinancier@gmail.com

    YanıtlaSil
  16. İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
    Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
    Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  17. Oakland Capitals'a Hoş Geldiniz, Çalışkan insanlara,% 3'lük bir faiz oranıyla bireysel kuruluşlar için ihtiyaç duydukları fonları hızlı bir şekilde almaları için finansal destek sunuyoruz. Esnek kredi limitimiz var, Milyonlarca kişi tarafından güvence altına alın, Dakikalar içinde uygulayın. Bizim Özelliklerimiz; Hızlı Uygulama, Anında Karar, Hızlı Fonlama, Özel Destek.

    İletişim Ofisi: oakland.formal@hotmail.com

    YanıtlaSil
  18. Ben Irrua Uzman Hastanesi'nden Dr. Rex Kelvin, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp sattığımız için tekrar başlamış olduğumuzu söyleyebilirim. Bu teklifle ilgilenen var, Lütfen aşağıdaki e-posta adresinden hastaneye başvurmaktan çekinmeyin: Irrua uzmanı hastanesi, organlar konusunda uzmanlaşmış ve bir donör olarak risk yoktur.
    Ve bu daha fazla bilgi için e-postamız.
    irruaspecialisthospital20@gmail.com

    YanıtlaSil
  19. Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
    Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca, 1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  20. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  21. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  22. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  23. Krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar için ve hayatlarında maddi canlanma isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faizle kredi veriyoruz, her türlü borç borç kredisi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci veriyoruz Ülkeye maddi sıkıntıdan kurtulmak için kredi vb. Firma Adı: PLUTO KREDİ FİNANSI EVİ. Bugün bize ulaşın
    Office e-postası: plutocreditfinancier@gmail.com
    Telefon: +18474539904

    YanıtlaSil
  24. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  25. Adım Dosher memorial Hastanesi'nden Dr. Brad Hilaman, organ Cerrahisi konusunda uzmanım ve satmak isteyen insanlardan organ alımıyla ilgileniyoruz ve ABD, Malezya ve Dubia'da ama başımızın başındayız. ofisi ABD’dedir. Böbreklerinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bize geri dönmekte tereddüt etmeyin. Ve bu ilgileniyorsanız bizim e-posta: doshermemorial1@gmail.com

    E-posta: doshermemorial1@gmail.com
    Veya whatsapp: +2348101599658
    Dr. Brad Hilaman

    YanıtlaSil
  26. Herhangi biri için uluslararası finansı yöneten bir finansal danışmanlık grubuyuz.
    bankacılık araçlarının miktarı. Biz kendimizinkini kullanıyoruz
    Size doğru işletme kredisi sağlamak için belirlenmiş risk teknolojisi
    bir iş başlatabilir ya da başlatabilirsiniz. Hizmetlerimiz hızlı ve güvenilirdir. krediler
    başarılı başvuru 24 saat içinde onaylandı. Bir borç veriyoruz
    asgari $ 2.000 ile en fazla 200 milyon $ aralığında olabilir. JIM FİNANSAL KREDİ
    HİZMETLER Size% 3'lük uygun bir faiz oranıyla kredi vereceksiniz ve kredi verilecek
    teminatlı kredinin geri ödenmesi için 1 ila 30 yıl arasında. Jim finans grubunun amacı sizin için Mükemmel Profesyonel Finansal Hizmetler sunmaktır.

    Aracılar / Danışmanlar / Komisyoncular müşterilerini getirebilir ve
    % 100 korumalısınız Finansal olarak istikrarlı olduğunda, bizim için büyük bir mutluluk olacak. Borç duymanız gerekiyorsa, bizimle iletişime geçmenizde fayda vardır.

    Bize e-posta ile gönderin: jimfin_gpinc@outlook.com

    Bize e-posta yoluyla jimfinancialgroupinc@gmail.com

    Whatsapp +1(415)614-7582

    Saygılarımızla

    Jane

    YanıtlaSil
  27. Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kurumlar için yıllık faiz oranı düşük olan Ev Finansman Kredileri. Aileniz için en iyisini alın ve Genel Kredi programımızla birlikte hayalinizdeki evin sahibi olun. İlgilenen başvuru sahipleri şunları yapmalı :::::::::::::::::::::::::::
    Aracılığıyla bize ulaşın
    Sadece WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
    Tel .... (+ 44) 7480 729811
    E_mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil
  28. Günaydın efendim / Madam.
      İşinizi genişletmek, borçları netleştirmek ve birleştirmek için bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Düşük kredi notu nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? Genel finans kurumu ile hızlı kredilerinizi alın.
    Email: generalfinancecorporation.org@gmail.com

    YanıtlaSil
  29. Merhaba!

    Mali desteğe mi ihtiyacınız var? dünyanın her yerinde ihtiyacı olan borçlulara her türlü krediyi veriyoruz.

    5.000 - 10.000.000 ABD Doları
    * amaç *% 3 faiz oranı
    * 1-20 yıl arasında ödeme seçeneği.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Kredinin esnekliği.

    Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.
    E-posta: creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil