21 Ocak 2014 Salı

YOUTUBE İle Para Kazan

YOUTUBE İLE PARA KAZAN


Sevgili takipçilerim Google Adsense ile internet üzerinden nasıl para kazanacağınızı bir önceki yazımda anlatmıştım. Şimdi de Youtube'dan nasıl para kazanabileceğinizi anlatmaya çalışacağım.

Takdir edersiniz ki şu anda en popüler ve en fazla kullanıcıya hitap eden video paylaşım sitesi youtube.com'dur. Youtube'un bu reytingi reklam veren şirketler tarafından tercih edilmesinin temel sebebidir. Youtube'da reklam veren bu kuruluşların reklamlarını daha çok insana ulaştırmak için videolara reklam koymaktadır. Tıklanan bu reklamlarla youtube kazanmakta ve videoyu yükleyen kişi de kazanmaktadır. Yine ben kazanayım sende kazan mantığı işlemektedir.

Peki Youtube'dan Nasıl Kazanacaksınız ? Çok basit. Öncelikle youtube'a üye olacaksınız. Daha sonra youtube'da kanalınızı açıp videolar yükleyeceksiniz. Bu videoların dikkat çekici ve insanların ilgisini çekecek içeriğe sahip olmasını dikkat etmelisiniz. Çünkü videonuz ne kadar çok izlenirse sizin kazancınızda o kadar artacaktır. Özellikle dikkat etmeniz gereken nokta ise telif hakkı olan videolardır. Bu tür videolarınızı youtube kanalınıza eklerseniz hesabınız bloke edilir ve bu işten para kazanamazsınız.

Kendi çekimleriniz olabilir ya da kendi kişisel arşivinizdeki videoları yükleyebilirsiniz. Özellikle film ve müzik kliplerini yüklememeye özen gösteriniz. İlk anda bir şey kazamadığınızı düşünseniz de abone sayınızın artması,videolarınızın tıklanma sayısı arttıkça geliriniz de o oranda artacaktır.

Facebook kullanıyorsanız yotube kanalınıza yüklediğiniz videoları facebook'ta da paylaşarak izlenmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede sosyal medyanın gücünü de arkanıza almış olursunuz.

NOT: Arkadaşlar, Google hesabınız yoksa soru ve yorumlarınız için Yorumlama Biçimi kısmından "Anonim" seçeneğini işaretleyerek yorumunuzu ya da sorunuzu yazabilirsiniz.

5 yorum:

  1. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Eger ilgileniyorsaniz, bu e-posta adresinden bizimle irtibata iseniz merhaba sizin tüm kisisel is için kredi ararken, biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Belgeniz ok cevap veren herhangi bir gecikme olmaksizin derhal sizden aldigimiz be kez kredi biz bir hafta önce size transfer edilecek. Artik kredi basvurusunda, acil promosyon ok var.

    YanıtlaSil
  2. Wilson jones inanmayin o beni çok kandirdi ona inandım guvendim sana gönderdiğim paralarin faturası hepsi savcıya gidecek v

    YanıtlaSil
  3. Wilson jones inanmayin o beni çok kandirdi ona inandım guvendim sana gönderdiğim paralarin faturası hepsi savcıya gidecek v

    YanıtlaSil
  4. Dikkat.

    Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun.
    Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com)

    Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor

    (1) Tam adi: ....................
    (2) Kredi Tutari: ...............
    (3) Kredi Süre: ..............
    Dogum (4) Tarih: .................
    (5) Cinsiyet: .........................
    (6) Medeni Hali: ...............
    (7) Ülke:
    (8) Devlet: .....................
    (9) Ev adresi: .........
    (10) Ofis adresi: .........
    Kredinin (11) Amaç:
    (12) E-posta adresi:
    (13) Telefon numarasi: ...........
    (14) Faks numarasi: .............

    Bay Web Luis

    YanıtlaSil
  5. İyi günler, Josef Lewis, bireylere, şirketlere ve devlet kuruluşlarına% 2'lik düşük bir faiz oranıyla kredi veren bir özel borç veren. Ödeme yapmak için ödeme yapan bir sürü aile ve mali yükümlülüklerini yerine getiremeyen başkaları olduğunu biliyoruz ve bu nedenle mali restorasyon için buradayız.

    İş Planlama, Ticari ve Geliştirme Finansmanı, Gayrimenkuller ve Konut Kredileri, Borç Konsolidasyon Kredileri, İşletme Kredileri, Özel Krediler, Ev Refinansmanı, Otel Kredileri, Öğrenci Kredileri vb. Gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Bir kredi ile ilgilenen ve dolandırıcılıktan uzak olması halinde ..

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Metin / Çağrı: +1 (603) 786-7565 teşekkürler



    YanıtlaSil