19 Ocak 2014 Pazar

İnternette Para Kazan

İNTERNETTE REKLAM TIKLA PARA KAZAN


Evet,başlığı yanlış okumadınız. Çok net bir ifade ile internette dolaşırken günde 1-2 saat ayırarak kendinize bir gelir elde etmeniz mümkün.

Günümüzde internetin gücü bütün şirketlerin reklam,promosyon ve tanıtım noktalarını yeniden gözden geçirmesine neden oldu. Eskiden sadece televizyon kanallarına yüz binlerce dolar para aktarıp 30-40 saniyelik reklamlar veren markalar artık bu işi internet üzerinden de yapmaya başladı. Bu sistem tamamıyla internet kullanıcılarının gücünden kaynaklanıyor. Dünyada neredeyse bütün evlerde internet bağlantısı bulunuyor. Bunu bilen şirketlerde bazı sitelere reklamlarını veriyorlar. Bu sitelerde aldıkları reklam ücretlerinin belirli bir bölümünü müşterilerine dağıtıyorlar. Tabi ki işlerine yarayan müşterilerine. Nasıl mı ? Aşağıdaki vereceğim sitelere üye oluyorsunuz ve reklam videolarını izliyorsunuz. Her izlediğiniz reklamda sitenin belirlediği ücret sizin hesabınıza işliyor. Miktar küçük görülebilir ama izlediğiniz reklam sayısı arttıkça miktarın ufak ufak büyüdüğünü göreceksiniz. Ayrıca reklam izlemenin yanında bazı görevleri de yerine getirerek kazancınızı yükseltebilirsiniz.Bunun için mutlaka aşağıdaki sitelere üye olup inceleyiniz.

http://www.clixsense.com/
http://www.probux.com/
http://www.neobux.com/
http://wad.ojooo.com/
http://lcnclix.com/

Bu sitelere girip inceleyin. Gerçekten işe yaradığını göreceksiniz. Reklam başına verilen miktarlar küçük gelebilir ama üstte de belirttiğim gibi mantık damlaya damlaya göl olur mantığı. Bol kazançlar dilerim.

5 yorum:

  1. bu siteden gerçekten para kazanılıyor mu?

    YanıtlaSil
  2. Evet,kazanılıyor. Aslında daha yüzlerce yabancı site var bu şekilde para kazanılabilen fakat hepsi ödeme yapmıyor. Ama ben emeğinizin boşa gitmemesi için ödemeleri yapan bu 5 sitenin linkini verdim. Girip inceleyin,kafanıza yatarsa üye olursunuz.

    YanıtlaSil
  3. Eğer bir işletme kredisi arıyorsun? bireysel kredi, ev kredisi, araç kredisi, öğrenci kredi, borç konsolidasyonu kredi, teminatsız krediler, girişim sermayesi, vs .. herhangi bir sebep ya da bir banka veya finans kurumu tarafından bir kredi reddetti olmuştur. Işletmeler ve bireyler için% 3 faizli kredilerin ben düşük ve uygun faiz oranı, Bay Robinson, ben özel bir kredi duyuyorum. ilgi olurdu? Bize bugün ve bugün bir kredi almak (faithbank@ymail.com)

    YanıtlaSil
  4. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Eger ilgileniyorsaniz, bu e-posta adresinden bizimle irtibata iseniz merhaba sizin tüm kisisel is için kredi ararken, biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Belgeniz ok cevap veren herhangi bir gecikme olmaksizin derhal sizden aldigimiz be kez kredi biz bir hafta önce size transfer edilecek. Artik kredi basvurusunda, acil promosyon ok var.

    YanıtlaSil
  5. Dikkat.

    Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun.
    Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com)

    Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor

    (1) Tam adi: ....................
    (2) Kredi Tutari: ...............
    (3) Kredi Süre: ..............
    Dogum (4) Tarih: .................
    (5) Cinsiyet: .........................
    (6) Medeni Hali: ...............
    (7) Ülke:
    (8) Devlet: .....................
    (9) Ev adresi: .........
    (10) Ofis adresi: .........
    Kredinin (11) Amaç:
    (12) E-posta adresi:
    (13) Telefon numarasi: ...........
    (14) Faks numarasi: .............

    Bay Web Luis

    YanıtlaSil