20 Ocak 2014 Pazartesi

Google İle Para Kazan

GOOGLE ADSENSE İLE PARA KAZAN



Sevgili takipçilerim;önceki yazımda size reklam tıklayarak internet üzerinden nasıl para kazanacağınızı anlatmıştım. Bu yazımda da GOOGLE kullanarak nasıl kendinize gelir elde edeceğinizden bahsedeceğim.

Bildiğiniz üzere Google dünyanın en gelişmiş arama motorudur ve internet kullancılarının ilk tercihidir. Google bu popüleritesinden dolayı reklam veren firmalarında en çok başvurduğu kuruluştur. Google aldığı bu reklamları insanlara ulaştırmak için sitelere reklam yerleştirmeleri yapmaktadır. Bu reklam yerleştirmeleri de site sahiplerine belirli miktarda ücret vererek gerçekleştirmektedir. Yani; bana kazandır sen de kazan mantığı.

Google ile nasıl para kazanırım ? Öncelikle kendinize bir blog sitesi açabilirsiniz. Bunu yaparken de Google+ 'da bulunan blogger ile kendinize blogspot.com uzantılı bir blog açabilirsiniz. İstediğiniz bir konuda,blogunuzu özgün makalelerle besleyerek yavaş yavaş ziyaretçi çekmeye başlarsınız. 1-2 ay boyunca seçtiğiniz konu ile alakalı özgün makalelerinizle,görsellerle blogunuzun içeriğini ve ziyaretçi sayısını arttırabilirsiniz.

Bu aşamayı geçtikten sonra ikinci aşamaya geliyoruz. İkinci aşama da ise Google Adsense'ye başvuruyoruz. Başvurumuzu yaptıktan sonra 1 hafta gibi bir süre onay süreci bekliyoruz. Eğer sitemiz onaylanırsa Google sitemize reklam kodları veriyor ve bu reklam kodlarını sitemizde belirlediğimiz yerlere yerleştiriyoruz. Sitemizde yayınlanan bu reklamlara tıklandıkça biz de kazanıyoruz.

Kazanmaya başladım,kazancımı nasıl alacağım ? Google Adsense'ye üyeliğiniz kabul edildiğinde zaten sizden banka hesap bilgilerinizi istiyor. Kazançlarınız her ay düzenli olarak bu hesabınıza yatıyor.

NOT: Arkadaşlar sorularınız ve yorumlarınız için   (google üyeliğiniz yoksa) alttaki yorum seçeneklerinden  Anonim'i seçerek rahatlıkla yorum gönderebilirsiniz.

3 yorum:

  1. HAYATIMIZA GİREN CEP TELEFONU BİLGİSAYAR LAPTOP VS VS BÜTÜN TEKNOLOJİK CİHAZLARI FACEBOOK U SKAYP I MSN Yİ BÜTÜN SOSYAL AĞLARI NASIL KULLANMAYI ÖĞRENMEK ZORUNDA KALDIYSAK BİR GÜN MUTLAKA SOSYAL AĞLARDAN GELİR ELDE ETMEYİ DE ÖĞRENMEK ZORUNDA KALACAĞIZ Facebook'da geçirdiğiniz zamanı paraya çevirmek istemez misiniz?
    İşte fırsat! Her zaman yaptığınız gibi facebook'da gezinecek üstelik kazanç sağlayacaksınız. Not:Pazarlama Değildir.
    Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada: http://www.umys.org/?ref=capar21 http://www.umys.org/?ref=capar21

    YanıtlaSil
  2. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Eger ilgileniyorsaniz, bu e-posta adresinden bizimle irtibata iseniz merhaba sizin tüm kisisel is için kredi ararken, biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Belgeniz ok cevap veren herhangi bir gecikme olmaksizin derhal sizden aldigimiz be kez kredi biz bir hafta önce size transfer edilecek. Artik kredi basvurusunda, acil promosyon ok var.

    YanıtlaSil
  3. Dikkat.

    Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun.
    Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com)

    Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor

    (1) Tam adi: ....................
    (2) Kredi Tutari: ...............
    (3) Kredi Süre: ..............
    Dogum (4) Tarih: .................
    (5) Cinsiyet: .........................
    (6) Medeni Hali: ...............
    (7) Ülke:
    (8) Devlet: .....................
    (9) Ev adresi: .........
    (10) Ofis adresi: .........
    Kredinin (11) Amaç:
    (12) E-posta adresi:
    (13) Telefon numarasi: ...........
    (14) Faks numarasi: .............

    Bay Web Luis

    YanıtlaSil